If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги от скоро имам Алфа Ромео 156 2.4жтд.Утре мисля да я регистрирам ,свалих корите под двигателя и тази отгоре и пак не видях номера на мотора.Можете ли да ми кажете каде се намира?Мерси
Ако може да се опише така - напред към радиатора, в края на блока на двигателя до скоростна кутия, разположен вертикално по ръба, дълъг в порядъка на 6-8 см.
За да се види не трябва да се сваля нищо - вдигаш само преден капак.
Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
Citroen BX-19GT, 85
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex
Здравейте колеги от скоро имам Алфа Ромео 156 2.4жтд.Утре мисля да я регистрирам ,свалих корите под двигателя и тази отгоре и пак не видях номера на мотора.Можете ли да ми кажете каде се намира?Мерси
Ако в документите не е вписан, няма да ти трябва.
Просто в големият талон пишат без номер.
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
аз като я регистрирах моята алфа седях сигурно 1 час в това халето,докато видят номера на двигателя.... много навътре много трудно достъпно,освен това трябваше с неква пръчка с парцал вътре да бъркам да поизчиста плочката,на който е написан...а бе пълен ташак.....
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment